ebuy.dk
 NÆSTE AUKTION: 3. december 2023 KL. 19-21

Indlevering-vurdering-vejledning, ring på 86121295- Vores baggrund bliver din fordel!
 

04.11.23:

ADVARSEL

Danmarks Nationalbank smækker kassen i. Efter 1. december kan man ikke omveksle ”gamle” mønter og sedler til nye i Danmarks Nationalbank. Banken oplyser, at omveksling herefter kun kan ske i eget pengeinstitut mod gebyr. Herefter er det op til almindelige banker at omveksle disse, mod et gebyr efter deres eget forgodtbefindende. En mindre bank/sparekasse har oplyst til en kunde at de vil fremover tage 10% i gebyr.  

Det er en skændsel, at Danmarks Nationalbank holder op med at modtage gyldige danske penge. På et tidspunkt da danske kroner er næsten umulige at omsætte i utrolig mange lande. Et uhyrligt, nærmest tidligere DDR-agtigt indgreb, mod borgerne. 

 

  

 

Forsiden -> Ure -> Emnenr 91220

Zodiac - Seadragon Chronograph Automatic - *SJÆLDEN UDBUDT I DANMARK*

Beskrivelse:

Zodiac - Seadragon Automatic - *SJÆLDEN UDBUDT I DANMARK*
Ref. 9914
Uret har en 42mm kasse af stål, kassen er monteret på en lænke som ligeledes er udført i stål. Uret har en super smuk blå skive med tre sølvfarvede subdials, cremefarvet tachymeter skala samt dag-og-dato vindue. Uret er udstyret med et valjoux 7750 som er et mekanisk chronograph værk med automatisk optræk. Urets flotte værk kan nydes gennem safir-bagkassen.

Medfølges af inderboks, hangtag samt ekstra led.

Uret fremstår i pæn stand.
Melding fra sælger:

Uret sælges for kunde der oplyser at uret fungerer - men ebuy.dk garanterer ikke for funktionaliteten.

Valuta regner:  Valuta regner: DKK  = 2833