ebuy.dk
 NÆSTE AUKTION: 31. oktober 2021 KL. 19-21

Indlevering-vurdering-vejledning, ring på 86121295- Vores baggrund bliver din fordel!
UPS har mistet pakken. Så vi kan ikke levere kangaroos i store mængder lige nu
  vi tager gerne imod indleveringer
Ring evt. 86 12 12 95

Nyheder fra ebuy.dk:

22. april 2020
 
Her henviser jeg til en udmærket svensk tv-udsendelse i 3 dele, som alle møntinteresserede bør se. Den slags er ilde set i vort land, hvor der for nylig er foregået et overgreb på en arveladers testamente (sagen med et salg af mønter fra L.E. Bruuns samling til uhyggelige underpriser). Se udsendelserne og gør dig dine egne tanker.
 

Del 2: https://www.svtplay.se/video/26431850/guldfeber-stolderna-pa-kungliga-myntkabinettet/guldfeber-stolderna-pa-kungliga-myntkabinettet-sasong-1-det-finns-ju-fler-misstankta?start=auto

Del 3: https://www.svtplay.se/video/26431842/guldfeber-stolderna-pa-kungliga-myntkabinettet/guldfeber-stolderna-pa-kungliga-myntkabinettet-sasong-1-han-hade-en-revolver?start=auto

 

 

 
 
 
14.oktober 2016

20. November 2016 - ekstra auktion

Søndag den 20. november 2016 kl. 19:00 sælger vi finere indbo på en ekstraordinær auktion. Du finder emnerne til denne auktion ved at skrive EKSTRA AUKTION i vores søgefelt på ebuy.dk forsiden.

Udlevering af købte auktionsemner om lørdagen

Udlevering af købte auktionsemner til afhentning om lørdage skal bestilles telefonisk senest fredagen før,  kl. 14:00

Åbningstiden på M.P. Bruuns Gade 5 er kl. 10-13

31.08.16

VI ER NU FLYTTET TIL M. P. BRUUNS GADE I AARHUS

Fra mandag den 3. oktober 2016 er auktionsdriften normal igen efter flytningen fra Åboulevarden 43 til M.P. Bruuns Gade 5 i Aarhus -  i arkaden uden for Bruuns Galleri ved Hovedbanegården. Alt udlevering af købte auktionsemner, indleveringer til auktion og eftersyn af auktionsemner foregår fremadrettet kun på den nye adresse.

Vi håber på jeres forståelse, hvis der under eller efter denne omfattende flytning skulle opstå mindre uregelmæssigheder.

2016
 
Til vore auktioner i 2016, som afholdes månedlig den søndag, som er tættest på den 1. i måneden, søger vi auktionsemner. Vi søger til vores omfattende køberkreds løbende mønter og møntsamlinger, genstande af guld eller sølv, danske og udenlandske designmøbler, moderne belysning, kunst og antikviteter samt samlerobjekter m.v.
 
Vores sælger salær er kun 10% og håndteringsgebyret er kun kr. 25,00 per solgt katalognummer. Dette kan andre ikke gøre os efter!
 
Vi sælger også dødsboer, skifteboer, restboer samt konkursboer via vores hjemmeside, uden at effekterne skal indlevere til os.
 
Ønsker du en vurdering, eller vil du høre os om et salgsforløb, bedes du ringe til
tlf. 3211 4711 Vore telefoner er åbne mandag til fredag kl. 09:00 - 17:00, lørdag kl. 10:00-14:00
 
Indlevering kan finde sted på vore adresser Åboulevarden 43 i Aarhus eller i M.P. Bruuns Gade 5 (uden for Bruuns Galleri) ved hovedbanegården i Aarhus.
 
Dagens guld og sølvpriser finder du på vores hjemmeside www.pr.dk
 
23.04.12:  Mandag d. 28. maj afholder Ebuy.dk en ekstraordinær guld-auktion, hvor vi bl.a. andet kan tilbyde en lang række interessante guld- og platinmønter. Vi søger i denne forbindelse bedre guldmønter og medailler - Seneste indlevering mandag d. 21. maj.  
 
21.03.12:  Vi gør opmærksom på at vores urside, PR-Ure, ikke kan opdates og derfor viser vi vores urkollektion frem på EBUY.dk under rubrikken "URE".
Se bl.a. vores store udvalg af nye og brugte Rolex-ure.
 
26.07.09: Vi prøver at gøre alle kunder tilfredse, desværre er det ikke altid muligt. Vi beder vore utilfredse kunder om at kontakte os for at få løst problemerne - INDEN man f.eks. anmelder os på f.eks. http://www.trustpilot.dk/review/www.ebuy.dk . Er man derimod tilfreds så vil vi med tak modtage positiv kritik.
 
25.11.08:
Rettelse af misforståelse: bydere som f.eks. eb1001 osv. er bydere der ikke selv har opgivet et brugernavn og istedet ladet systemet vælge et for dem.
 
01.06.08:
Af hensyn til indleveren vil effekter som der ikke er budt på senest dagen før auktionen, automatisk blive flyttet til næste auktionsdato. Dette sker i formodning om at der enten ingen interesse er pt. eller også kommer der bare en enkelt interessent i sidste øjeblik og det er ikke helt hensigtsmæssigt når vi sætter disse lave startpriser.
 
26.05.08:
Desværre har der på det seneste sneget sig bydere ind som IKKE har tænkt sig at aftage eller betale for det de byder på. Disse kunder bliver selvfølgelig udelukket i al fremtid hos ebuy. Derudover laver vi en advarselsside med henvisning til disse personer - således at andre kan blive advaret mod dem.
 
 
07.01.08:
Enkelte har klaget over at man ikke kan zoome mere ind på vore fotos for at se tingene tydeligere. Såfremt man har opdateret til Internet Explorer 7 er problemet løst. Man holder blot Control knappen nede og trykker på "+" eller "-" en eller flere gange - så bliver hele teksten og billedet større eller mindre.
 
19.11.07:
To ny kategorier er oprettet: 1. "Hvad er dette?" Ofte får vi et eller andet som vi ikke helt ved hvad er og i denne kategori lægger vi billeder af sådanne objekter i håb om at der er nogen blandt vore kunder der kan hjælpe os. 2. "Hjælp vi søger" Her informeres om ting der søges blandt vore kunder og lignende.
 
29.03.07:Der har fra flere sider været forespurgt om man ikke kunne købe mønter på auktionen her og nu. Det har jeg ment at det ville være meget forkert. Kunder der har indleveret mønter til auktion skal også være sikker på at varen bliver solgt til højeste bud til en pris man selv kan kontrollere. For dog at imødekomme ønsket har jeg valgt at lægge en del af PR Mønters lager ud på siden. Disse mønter har alle en slutdato der hedder 24. december 2007 - en dag som de færreste vil bruge på nettet. Såfremt der kommer bud på en mønt vil jeg rykke salgsdagen meget tættere på. Startprisen er sat til min indkøbspris (som jeg formodentlig vil betale også til dig hvis du har en mage til du vil sælge til mig).

17.03.07: Af et par samlere er jeg blevet gjort opmærksom på et dansk udviklet program for møntsamlere, som er rigtig godt. Klik dig ind på www.petrisoft.dk og se nærmere.


24.02.07:Et lille hjertesuk - når man betaler bedes man venligst opgive køber afregnings bilagsnummeret - IKKE kundenummeret. Nummeret står lige under datoen på det bilag succesfulde bydere får.
Posten fungerer ikke i disse dage - vi har mange pakker klar men valgt ikke at sende dem før situationen er bedret - pakkerne kommer alligevel ikke ud og der er ingen grund til at mønterne skal ligge og friste uærlige postansatte.


10.02.07:Enkelte har været utilfredse med tillægget på kr. 50,- pr. købt lot. Derfor har vi ændret gebyret til at være uden porto og samtidig nedsat det til kr. 25,- pr. lot. Herefter betaler alle dette og købere der får varen tilsendt betaler den reelle portoudgift derudover.
Auktionen den 18. februar er blevet krydret med enkelte gode mønter som ikke er fra den store samling - i den forbindelse minder jeg om at vi meget gerne vil sælge dine mønter eller dubletter. 3 del af samlingen kommer den 11. marts krydret med andre indleveringer.


01.02.07: Første auktion er afsluttet. Det har været en fornøjelse at se de mange bydere - og nogen af jer har fået mønterne til meget rimelige priser og andre har betalt for varen. Næste del af samlingen kommer den 18. februar og bliver lagt op løbende indtil den 10. Jeg minder om at være opmærksom på at samleren var meget påpasselig med sine mønter og derfor er de allerfleste mønter lakeret med zaponlak for at hindre ydre påvirkninger at beskadige mønterne - lakken er helt uskadelig for mønter og kan let fjernes med fortynder. Da stort set alle mønter i samlingen er lakeret har jeg valgt ikke at skrive dette om hver enkelt mønt - men blot nævnt det her. Indleveringer modtages til kommende auktioner. SE ALLE HAMMERSLAGSPRISER her