ebuy.dk
 NÆSTE AUKTION: 4. august 2024 KL. 19-21

Indlevering-vurdering-vejledning, ring på 86121295- Vores baggrund bliver din fordel!
 
BUTIKKEN HAR FERIELUKKET 15.-21. juli

 

        24.04.24:

GRÅDIGHED

En af mine kunder var igår i Danske Bank med 14 gl pengesedler, i alt 280,- kr. Dem ønskede han ombytte til nugældende sedler. Han blev informeret om at der skulle betales kr. 50,- for optælling af sedlerne. Det accepterede han og bad om at få pengene udbetalt. Det kunne ikke lade sig gøre, pengene skulle indsættes på en konto og det ville koste yderligere 50,- kr.  i gebyr. Han forlod lokalet, forhåbentlig for sidste gang.

Det er uhyrligt at staten tillader bankerne denne grådighed, selv gemmer Danmarks Nationalbank sig bag låste døre, tilliden til danske kroner svinder ind dag for dag. Mon det er et politisk ønske om at indføre euroen ad bagvejen, eller ønsket om at fjerne kontanter, og indføre total overvågning af borgerne? Mon ikke det er et brud på lov og ret og internationale aftaler, at man ikke vil indløser sine egne sedler? Ja jeg spørger bare.  

 

Forsiden -> Ure -> Emnenr 91214Breitling - Astromat Longitude - herrearmbåndsur af delvist forgyldt stål

Beskrivelse:

Breitling - Astromat Longitude - herrearmbåndsur af delvist forgyldt stål.
Ref. D20405
Uret har en 40mm kasse af delvist forgyldt stål, kassen er monteret på en lænke som er udført i delvist forgyldt stål. Uret har en sort skive med stregindeks, tre subdials samt datovindue. Uret er udstyret med et mekanisk værk med automatisk optræk.
Uret fremstår brugt.

Uret medfølges af inder-og-yderboks, diverse reparationskvitteringer samt ekstra led.

SOLGT:

Solgt via købnu

18.000 DKKMelding fra sælger:

Uret sælges for kunde der oplyser at uret fungerer - men ebuy.dk garanterer ikke for funktionaliteten.

Valuta regner:  Valuta regner: DKK  = 2657