ebuy.dk
 NÆSTE AUKTION: 2. april 2023 KL. 19-21

Indlevering-vurdering-vejledning, ring på 86121295- Vores baggrund bliver din fordel!
 
For nogen tid siden, påstod en advokat, at salg af f.eks. krugerrand på auktion, hvor auktionshuset blot tog et totalsalær på bare 20% af salgsbeløbet, ville være på grænsen til bondefangeri. Enhver auktionsholder ved jo, at forskellen mellem køb og salgspris på en krugerrand er omkring 1.000,- kr. Dermed ved han på forhånd at sælgeren bliver snydt, så vandet driver, hvis man tager salær af både køber og sælger der overstiger 10-15%.

Vi har derfor besluttet at vi fremover ikke vil tage salær fra sælgeren af guldmønter, hvor værdien ligger tæt på metalværdien.

Vi afholdt vor første guldmøntauktion 4. november 2022 uden salær for sælger.  Næste guldmøntauktion kommer i foråret. Kom med dine guldmønter – Danmarks absolut bedste vilkår.

Forsiden -> Ure -> Emnenr 87640

Hermances Geneve - herrearmbåndsur af rosaguld farvet stål

Beskrivelse:

Hermances Geneve - herrearmbåndsur af rosaguld farvet stål.
Ref.G116-10
Uret har en 42mm kasse af rosaguld farvet stål, kassen er monteret på en brun læderrem afsluttet med c-spænde som ligeledes er udført i rosaguld farvet stål. Uret har en grå skive med to subdials som viser hhv. dag og dato, samt månefase. Uret er udstyret med et quartz værk.

Uret medfølges af æske, manual og certifikat.

Uret fremstår brugt.


Dit bud:  DKK
Købersalær: 10% +
hammerslagsgebyr 25,- DKK
Bud incl. brugtmoms


 


 Melding fra sælger:

Uret sælges for kunde der oplyser at uret fungerer - men ebuy.dk garanterer ikke for funktionaliteten.

Valuta regner:  Valuta regner: DKK  = 37