ebuy.dk
 NÆSTE AUKTION: 2. juni 2024 KL. 19-21

Indlevering-vurdering-vejledning, ring på 86121295- Vores baggrund bliver din fordel!
 

24.04.24:

GRÅDIGHED

En af mine kunder var igår i Danske Bank med 14 gl pengesedler, i alt 280,- kr. Dem ønskede han ombytte til nugældende sedler. Han blev informeret om at der skulle betales kr. 50,- for optælling af sedlerne. Det accepterede han og bad om at få pengene udbetalt. Det kunne ikke lade sig gøre, pengene skulle indsættes på en konto og det ville koste yderligere 50,- kr.  i gebyr. Han forlod lokalet, forhåbentlig for sidste gang.

Det er uhyrligt at staten tillader bankerne denne grådighed, selv gemmer Danmarks Nationalbank sig bag låste døre, tilliden til danske kroner svinder ind dag for dag. Mon det er et politisk ønske om at indføre euroen ad bagvejen, eller ønsket om at fjerne kontanter, og indføre total overvågning af borgerne? Mon ikke det er et brud på lov og ret og internationale aftaler, at man ikke vil indløser sine egne sedler? Ja jeg spørger bare.    

 

 

 

  

 

Forsiden -> Ure -> Emnenr 92719Rolex - Submariner Date - herrearmbåndsur af stål

Beskrivelse:

Rolex - Submariner Date - herrearmbåndsur af stål.
Ref. 16610
Uret har en 40mm kasse af stål, kassen er monteret på en Rolex Oyster lænke som ligeledes er udført i stål. Uret har en glossy sort skive med punkt-indeks samt datovindue. Uret er udstyret med en Rolex Cal. 3135 som er et mekanisk værk med automatisk optræk.
Uret er dateret ud fra serienummer til år 2004.

Uret fremstår brugt men velholdt.
Melding fra sælger:

Uret sælges for kunde der oplyser at uret fungerer - men ebuy.dk garanterer ikke for funktionaliteten.

Valuta regner:  Valuta regner: DKK  = 9593